Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Log in

I forgot my password
 
 
Or
 
Latest topics
» silahkan kenalan disini..(for all newbie and staff)
Thu Jun 23, 2011 11:38 am by WilmanMx

» Chord of strenght
Mon Jun 21, 2010 5:30 pm by theteenage05

» YM & MSN..!!
Fri May 29, 2009 12:19 pm by ndah chulet

» tukeran link blog
Thu Apr 16, 2009 10:58 pm by hanarchuleta

» tukeran link blog
Thu Apr 16, 2009 10:55 pm by hanarchuleta

» penyanyi yang kamu suka selain archie ..
Thu Apr 16, 2009 10:42 pm by hanarchuleta

» Kata2 Indonesia A-Z
Fri Mar 27, 2009 2:19 pm by Jessicarchuletaa

» Dear Diary
Fri Mar 27, 2009 2:13 pm by Jessicarchuletaa

» photoshopingg
Fri Mar 27, 2009 2:04 pm by Jessicarchuletaa

Affiliates
free forum
 


Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

cook gives a piggy-ride for archie lol

Thu May 29, 2008 11:17 pm by keechblush

hahaha, gila nih video lucu bgt. cook di gendong sama org gw ga gt tau siapa, trus archie diatasnya cook.

http://z100.elvisduran.com/pages/ondemand/zoovideos.html

buat foto2nya

http://david-hq.org/2008/05/29/david-archuleta-today-show-video/#comments

Comments: 5

David - Disney - High School Musical 3?

Fri Sep 05, 2008 3:43 pm by Ira's Arch

David Archuleta: From American Idol to Pals With Vanessa Hudgens & Zac Efron?
By Tina Sims
Jun 14, 2008

Will David Archuleta make an appearance with Zac Efron and Vanessa Hudgens? That's the subject of an item from Mike Walker of the Enquirer and he reports that Disney is driving strong to the hoop to get an cameo of the American idol runner up for the big screen movie High School …


[ Full reading ]

Comments: 9

David Archuleta magazine thread

Sun Jul 20, 2008 8:00 pm by ms.raulgrint

well, as an arch angels and having ODD. tentunya aku pgn bgd beli smua majalah yg ada archie.nya
ini aku bwd list.nya
1. CosmoGirl (mei, juni, juli)
2. GoGirl! (juli)
3. KawanKu (yg edisi 14-30juli ada 4halaman artikel archie)
4. Gadis (yg edisi bonur agenda sekola)
5. CitaCinta (juni)
when archie ada lg dmajalah aku kabarin disini.

Comments: 7

WHO IS BEST FANATIC FANS ? US !!! SO VOTE HERE

Thu Aug 28, 2008 9:23 am by archuletaluv

http://fangap.com/home/tabid/363/Default.aspx

David ketinggalan skrg !!! whatt?!!
Kitalah The Best Fanatic Fans! Jadi VOTE.


EDIT : Vote untuk david udah bertambah. Tapi vote JB juga bertambah.
Jadi kita juga musti terus vote

Comments: 2

*ALERT* VOTE VOTE VOTE !!! BIGGEST STAR 2008

Mon Aug 18, 2008 7:30 pm by archuletaluv

Of course it's David Archuleta. Jadi VOTEEEEE http://www.popstaronline.com/
Jobro lg mimpin jadi kita musti Voteeee.

Comments: 4

Listen to david at AOL

Sun Aug 24, 2008 9:03 pm by archuletaluv

http://music.aol.com/artist/david-archuleta/811577

Buat kita internasional fans, cuma lewat ini kita bisa bantu posisi david di billboard. sekarang gw jg lagi dengerin berulang-ulang.

Krn major rilis crush itu tgl 2 sept, skrg posisi david si itunes aja udah turun bnyk, kyknya blom semua org tau kalo david udah ngeluarin single. Promonya aja blom ada.
Jd kita musti mengerahkan semua …

[ Full reading ]

Comments: 2

Gosip soal Archuletacute ini.....

Wed Aug 06, 2008 6:46 pm by Kira

wahhhhh
tauu ga sechhhhh
waktu di teen choice award.......

miley cyrus sok deket2 david getoo deeeee...

trusssss i heard she wants 2 spend more time wit david!


GOD what a f***in gurl she is


(Search "Miley Cyrus - 7 Things at TCA 2008" and you can see Miley desperately trying to sing the song to David. She gets like 3 feet away from him. I heard that one of her dear …

[ Full reading ]

Comments: 9

ATTENTION ALL ARCHANGELS : ARCHIE GIVEAWAYS PROJECT *PLEASE READ*

Fri Aug 08, 2008 12:25 pm by archuletaluv

Archangels di lautan indonesia mau ikutan giveaways project CD/itunes/single seperti yg ada di . http://teamarchie.com/forum/showthread.php?t=194
Tujuannya untuk membantu archangels yg ngga bisa beli album david secara legal dan juga membantu mendongkrak penjualan David.

Sebagai archangel sejati kita tentunya mau membantu. Klo kamu tertarik untuk membantu tolong ke


[ Full reading ]

Comments: 3

DAVID ARCHULETA album out in November 4th, 2008

Sun Jul 13, 2008 7:08 pm by ms.raulgrint

albumnya david keluar 4nov08. dgn harga US$9.99 *amazon.com* dan skrg ada di no.5 top selling artist padahal promo belun dan albumnya masih 4bulan lagi. di Indonesia kemungkinan keluar awal desember.

Comments: 13

Poll
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 11 on Sun Nov 24, 2013 8:25 pm
Statistics
We have 100 registered users
The newest registered user is gessizime

Our users have posted a total of 1420 messages in 82 subjects